Sähköremontti

Sähkösaneeraukset ja korjaukset ammattitaidolla.

Lue lisää »

Sähköasennukset

Sähköasennustyöt remontti- ja uudiskohteisiin.

Lue lisää »

Sähkötarvikkeet

Laaja valikoima varaosia ja sähkötarvikkeita.

Lue lisää »

Ota yhteyttä

Soita, laita viestiä tai jätä meille yhteydenottopyyntö!

Yhteystiedot »

Sähköremontti Kangasalalla ja Pirkanmaalla

Onko huoneissa liian vähän pistorasioita vai loppuuko sulakkeiden teho kesken? Olisiko aika uusia kiinteistön sähköt? Sähköremontti Kantam suorittaa sähkösaneeraukset ja pienemmät korjaukset yli 30 vuoden kokemuksella. Palvelemme sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä Kangasalalla ja muualla Pirkanmaan alueella.

Sähkösaneeraus kohteen mukaan

Täydellinen sähköremontti sisältää sähkökeskuksen, kaapelointien ja pistorasioiden uusimisen. Aina kaikkea ei tarvitse kuitenkaan uusia, tilanteen mukaan voimme keskittyä vain tiettyihin osioihin, kuten vaikkapa pistorasioiden asennukseen.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous

Sähköremontin kannalta on olennaista kartoittaa, mitä parannuksia kaivataan ja millaisia remontteja taloon on aiemmin tehty. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä yhteydenottopyynnön sivujemme lomakkeella. Voimme sopia myös arviokäynnistä Pirkanmaan alueella.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Hyödynnä kotitalousvähennys

Tiesitkö, että kodin sähkötöistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä? Vähennys kannattaa ehdottomasti hyödyntää, kun suunnittelet esimerkiksi sähköjen uusimista. Tutustu kotitalousvähennykseen tarkemmin.